SAVEZ DODIR Otvorene su prijave za tečaj hrvatskog znakovnog jezika, iskoristite priliku

Edukacijski program za tečajeve hrvatskog znakovnog jezika Hrvatski savez gluhoslijepih osoba Dodir počeo je provoditi davne 1998. godine, a kroz tečajeve prošlo je više od deset tisuća pojedinaca

Znakovni jezik, ilustracija.

 

Hrvatski savez gluhoslijepih osoba Dodir vrši upise u 1. semestar i 4. semestar tečaja hrvatskog znakovnog jezika. Prvi semestar tečaja provodit će se u Zagrebu, Splitu i Varaždinu. Četvrti semestar provodit će se u Zagrebu, Splitu, Varaždinu, Osijeku i Vinkovcima.

Vizual poziva na tečaj.Prijave su otvorene do 26. rujna 2021., a prijaviti se možete isključivo elektroničkim putem - ispunjavanjem prijavnica koje se nalaze ovdje. Nastava počinje 4. listopada 2021. godine.

Za detaljnije informacije javite se na tecajhzj@dodir.hr ili nazovite na 091/3821-924.

Edukacijski program za tečajeve hrvatskog znakovnog jezika Hrvatski savez gluhoslijepih osoba Dodir  počeo je provoditi davne 1998. godine, a kroz tečajeve prošlo je više od deset tisuća pojedinaca.

Broj zainteresiranih i upisanih polaznika u stalnom je porastu, te se tečaj danas provodi u čak pet gradova u Hrvatskoj: Zagrebu, Varaždinu, Splitu, Osijeku i Vinkovcima.

Dvogodišnji Tečaj nastao je djelovanjem skupine gluhoslijepih i gluhih entuzijasta - izvornih znakovatelja, koji su nakon školovanja u Švedskoj (Vastanviks Folkhogskola) i USA (Gallaudet University) postali prvi educirani instruktori HZJ-a.

Više informacija doznajte na Dodir.hr i na Facebook profilu.

 

In Portal

 

Povezane vijesti