CENTAR ZA RAZVOJ VRIJEDNOSTI Uskoro kreće predavanje 'Brucoši s invaliditetom'

Udruga za osobe s invaliditetom 'Centar za razvoj vrijednosti' predstavlja program emocionalne potpore, koji su pripremili za brucoše s invaliditetom

Vizual radionice.

 

Centar za razvoj vrijednosti poziva vas da se pridružite predavanju pod nazivom 'Brucoši s invaliditetom' koje će biti prvo predavanje iz serije predavanja koja će organizatori prilagoditi svakoj temi kako bi vama, brucošima, uljepšali i olakšali studiranje. Kroz online druženja i razgovore o problemima žele da dobijete potporu i stručno savjetovanje kroz djelovanje udruge Centar za razvoj vrijednosti. Prijaviti se možete putem linka.

Radionica će se održati 1. listopada 2021. u 18 sati putem aplikacije Microsoft Teams - kojoj možete pristupiti i unutar svog internetskog preglednika.

Program se provodi u sklopu trogodišnjeg programa, gdje nudi i pomoć u kući kroz volontere te grupnu potporu i radionice za svoje korisnike.

Vizija ove udruge je da postane prepoznata kao mjesto koje okuplja i pruža korisne informacije i usluge odraslim osobama s invaliditetom, ali i djeci s teškoćama u razvoju te njihovim obiteljima. Teži individualiziranom pristupu svakom korisniku, pri čemu je poseban naglasak stavljen na pružanje konkretnih usluga sukladno njihovim individualnim potrebama.

 

In Portal

 

Povezane vijesti