UDRUGA VRAPČIĆI Muzej mentalnog zdravlja u svijetu nejednakosti

Cilj navedene manifestacije je približiti građanima mentalno zdravlje kroz podizanje svijesti o važnosti mentalnog zdravlja, pružanje vrijednih informacija o strategijama za unapređenje mentalnog zdravlja i načinima kako zatražiti pomoć, a sve na zabavan i edukativan način prikazan kroz muzej na otvorenom

Mentalno zdravlje, ilustracija

 

Udruga Vrapčići će povodom obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o mentalnom zdravlju organizirati manifestaciju ‘Muzej mentalnog zdravlja u svijetu nejednakosti’.

Manifestacija ‘Muzej mentalnog zdravlja u svijetu nejednakosti’ održat će se u subotu, 9. listopada 2021. godine u vremenu od 9 do 13 sati na Korzu u Slavonskom Brodu.

S obzirom da je ovogodišnja tema Svjetskog dana svjesnosti o mentalnom zdravlju ‘Mentalno zdravlje u svijetu nejednakosti’, cilj navedene manifestacije je približiti građanima mentalno zdravlje kroz podizanje svijesti o važnosti mentalnog zdravlja, pružanje vrijednih informacija o strategijama za unapređenje mentalnog zdravlja i načinima kako zatražiti pomoć, a sve na zabavan i edukativan način prikazan kroz muzej na otvorenom.

Budući da je glavna poruka ove manifestacije upravo 'mentalno zdravlje za sve', ovim putem organizatori pozivaju zainteresiranu javnost da se pridruži u proslavi Svjetskg dana svjesnosti o mentalnom zdravlju.

 

In Portal

 

Povezane vijesti