PERSONALIZIRANE DEKICE Posebna kolekcija za klince i klinceze u URIHO-vim dućanima

Nova kolekcija za djecu odiše kreativnošću i inovativnošću budući da postoji mogućnost izrade personaliziranih dekica, a od narudžbe do isporuke personaliziranih artikala čeka se do tri radna dana

Dekica i jastučići.

 

Ustanova URIHO ovih je dana na tržište plasirala inovativnu kolekciju za najmlađe u sklopu koje kupci mogu nabaviti personalizirane termo dekice za najmlađe, jastučiće, lutkice ili sloniće za Nova kolekcija GPP (19) Nova kolekcija GPP (18) Nova kolekcija GPP (17) Nova kolekcija GPP (16) Nova kolekcija GPP (15) Nova kolekcija GPP (14) Nova kolekcija GPP (13) Nova kolekcija GPP (12) Nova kolekcija GPP (11) Nova kolekcija GPP (10) Nova kolekcija GPP (9) Nova kolekcija GPP (8) Nova kolekcija GPP (7) Nova kolekcija GPP (6) Nova kolekcija GPP (5) Nova kolekcija GPP (4) Nova kolekcija GPP (3) Nova kolekcija GPP (2) Nova kolekcija GPP (1) igru. Program za najmlađe može se nabaviti u URIHO-vom dućanu u Gajevoj 4 u Zagrebu.

- Najnoviji asortiman za djecu kojeg mi od milja zovemo kolekcija za klince i klinceze upravo je plasirana na tržište - govori nam URIHO-va dizajnerica Irena Rački, ujedno i idejna začetnica kolekcije. Napravljena je u suradnji s instruktoricama Radnog centra, a ukoliko kupci žele da na termo dekici za najmlađe piše ime djeteta, takav artikl potrebno je pričekati do tri radna dana.

Ideja za kolekciju nastala je uslijed brojnih upita kupaca, a realizirana je u kratkom roku budući da je u izradi sudjelovalo nekoliko odjela unutar ustanove.

Ove limitirane, kreativne i tematske kolekcije nastaju u URIHO-vom Radnom centru Službe za rehabilitaciju gdje rade osobe s invaliditetom. Osim njih, u izradi dekica i igračaka pomažu i radne instruktorice koje naglašavaju kako je svaki proizvod ručno izrađeni unikat.

Za sad se URIHO-voj ponudi nalaze dekice dimenzija 90 cm x 90 cm izrađene od 100% pamuka s termo izolacijom, jastučići u obliku zvjezdica, srčeka, slonića ili lutkice za igru.

- Želite li personaliziranu dekicu s imenom djeteta, možete je naručiti u našem dućanu u Gajevoj ulici 4 i za par dana je podići u istome dućanu. Dekice s taktilnim, stiliziranim oblicima bez imena djeteta možete kupiti po cijeni od 229 kuna, a personalizirane po cijeni od 289 kuna. Svi jastučići su po cijeni od 49 kuna, a lutkice 'Spavalice' po cijeni od 70 kuna - poručuju iz ustanove.

Inače, URIHO je vodeća institucija u Republici Hrvatskoj u profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom. Može se pohvaliti tradicijom dugom 75 godina tijekom kojih su svoje pravo na rad ostvarile tisuće osoba s invaliditetom. Svoje mjesto pod suncem u ovoj zagrebačkoj zaštitnoj radionici osobe s invaliditetom pronalaze i danas kreirajući nove projekte i proizvode pridonoseći tako cjelokupnom društvu u napretku i razvoju.

 

In Portal

 

Povezane vijesti