VARAŽDIN Udruga 'Uz tebe sam' zapošljava osobnog asistenta

Udruga je osnovana 2007. godine u cilju savjetovanja, edukacije, promicanja, razvitka i unapređenja psihofizičkih sposobnosti djece, mladih, roditelja i drugih odraslih osoba, osoba s oštećenjima CNS-a, osoba s neuromotornim poremećajima te osoba s imunosistemskim bolestima

Korisnik i asistentica, ilustracija.

 

Udruga savjetovališta 'Uz tebe sam' objavila je natječaj za osobnog asistenta (m/ž) na području Varaždina, koji se nalazi u Varaždinskoj županiji, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti. Predviđena plaća za pola radnog vremena je 2000 kuna neto.

Kod posloprimca traži se razina obrazovanja završene osnovne škole uz završeni tečaj za njegovatelja/icu, odnosno srednje škole od tri ili četiri godine bez obzira na završeni smjer obrazovanja, s time da radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća pružanje usluga osobne asistencije osobi s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 2. travnja 2022. godine.

Uz prijavu na  posao potrebno je dostaviti u preslici: životopis, potvrdu o završenom školovanju i položenom tečaju za njegovatelja/njegovateljicu (za osobe koje imaju položen tečaj), na e-mail: posao@uztebesam.hr. O izboru kandidata odlučuje korisnik osobne asistencije. Kandidati/kinje koji/e uđu u uži izbor biti će kontaktirani/e.

Udruga je osnovana 2007. godine u cilju savjetovanja, edukacije, promicanja, razvitka i unapređenja psihofizičkih sposobnosti djece, mladih, roditelja i drugih odraslih osoba, osoba s oštećenjima CNS-a, osoba s neuromotornim poremećajima te osoba s imunosistemskim bolestima.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti