NOVI PRISTUP Pomažemo djeci s autizmom da poboljšaju svoje stanje pomoću SC terapije

Naš cilj je pomoći roditeljima da odgajaju sretnu djecu, a da te roditelje učinimo zadovoljnijima. To smo uspjeli postići korištenjem SCT-a koji je već pomogao brojnoj djeci iz cijelog svijeta da značajno poboljšaju svoje stanje, navode iz Swiss Medica

Autizam, ilustracija

 

Veliki je broj roditelja djece s autizom, bezuvjetno privrženih svojim mališanima, koji ne znaju kako bi se nosili s ovim poremećajem. Terapija? Pristup djetetu? Ljubav koju možemo iskazati bez straha da nismo pružili dovoljno podrške onima koje volimo više i od nas samih?

Kako to sami tvrde, u podružnici Swiss Medica u Srbiji pomažu poboljšanju stanja djece iz spektra koja imaju poteškoća u komunikaciji i interakciji.

Naš cilj je pomoći roditeljima da odgajaju sretnu djecu, a da te roditelje učinimo zadovoljnijima. To smo uspjeli postići korištenjem SCT-a koji je već pomogao brojnoj djeci iz cijelog svijeta da značajno poboljšaju svoje stanje – navode iz Swiss Medica.

Ako želite znati rezultate koje možete očekivati od ove vrhunske terapije rezervirajte termin na broj telefona +41 43 508 55 25. Molimo Vas da rezervirate 'bez obveze' online konzultacije s jednim od naših liječnika kako biste saznali očekivane rezultate, trajanje i cijenu liječenja – pozivaju iz podružnice.

Vaša je obveza kao roditelja da pokušate 'bez obveze', naša djeca samo traže ljubav i sigurnost. Mi kao In Portal odradili smo im besplatni PR. Važna su djeca, s autizmom ili bez, naše je da brinemo o njihovoj sadašnjosti i budućnosti. Uz napomenu, ne nasjedajte na bilo kakva obećanja koja možebitno vode razočarenju.

Mladen Kristić

 

Povezane vijesti