OSI udruga 'Prijatelj' za Vukovar: Bolje upaliti malo svjetlo nego proklinjati tamu

Cilj ove akcije je da svijeće koje će se paliti pošalju jednu konkretnu poruku zajedništva građanima Hrvatske te pokažu da samo jedno malo upaljeno svjetlo može proizvesti plamen ljubavi i dobrote za sve one koji su ostavili svoje živote da bi nama danas bilo bolje, za Vukovar koji je dao sebe za slobodu Lijepe naše

Udruga osoba s invaliditetom 'Prijatelj' i ove godine u sklopu projekta Moje svjetlo za moj Vukovar organizira paljenje svijeća u spomen na Vukovar. Paljenje svijeća će se održati 18. studenog 2013. godine s početkom u 19.00 sati u Gradskom parku Metković. U programu će sudjelovati kulturno amatersko kazalište Sv.Nikola, Klapa Sv. Nikola te članovi Uosi Prijatelj.

Cilj ove akcije je da svijeće koje će se paliti pošalju jednu konkretnu poruku zajedništva građanima Hrvatske te pokažu da samo jedno malo upaljeno svjetlo može proizvesti plamen ljubavi i dobrote za sve one koji su ostavili svoje živote da bi nama danas bilo bolje, za Vukovar koji je dao sebe za slobodu Lijepe naše, za svako dijete kojem je ukradeno djetinjstvo i za svaku majku koja je izgubila dijete, za jedno veliko hvala Gradu heroja.

Spomen dan sjećanja na Vukovar UOSI 'Prijatelj' će obilježiti i u susjednim općinama. Pozivaju se svi koji su u mogućnosti da se pridruže i podrže akciju ,"BOLJE UPALITI MALO SVJETLO, NEGO PROKLINJATI TAMU ''.

In-Portal

Foto: Tino Jurić/PIXSELL