KUĆA PODRŠKE Korisnici i članovi Udruge Mali princ vesele se i iščekuju svoje nove prostore

Pored zgrade škole Odjela za učenike s teškoćama u razvoju u tijeku su radovi na opremanju i izgradnji nove zgrade Kuće podrške Mali princ kojom će se članovima udruge pružiti mogućnost kvalitetnog pružanja socijalne usluge poludnevnog boravka, ali i usluge organiziranog stanovanja

Udruga Mali princ, kolaž fotografija.

 

Održana je redovna skupština Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji Mali princ Đurđevac.

Predsjednica udruge Kristinka Štefan okupljenim je članovima podnijela izvješće o radu udruge za 2021. godinu, financijsko izvješće za navedeno razdoblje te izvješće o provedenom nadzoru poslovanja udruge. Na održanoj je skupštini proveden i izbor za novog člana nadzornog odbora udruge, a jednoglasno je odabrana Ivka Šiptar. Isto tako, podnesen je plan rada i financijski plan udruge za 2022. godinu. Zapisničarka skupštine bila je Božica Mikuldaš. Okupljeni članovi jednoglasno su prihvatili sve točke dnevnoga reda.

Ispred Grada Đurđevca okupljenima se obratila Silvija Lukačin, pročelnica Upravnog odjela za razvojne projekte, koja se posebno osvrnula na trenutnu izgradnju novog prostora udruge prema projektu Kuća podrške Mali princ, koja posebno veseli sve korisnike i članove udruge.

Pored zgrade škole Odjela za učenike s teškoćama u razvoju u tijeku su radovi na opremanju i izgradnji nove zgrade Kuće podrške Mali princ kojom će se članovima udruge pružiti mogućnost kvalitetnog pružanja socijalne usluge poludnevnog boravka, ali i usluge organiziranog stanovanja. Projekt provodi Udruga Mali princ u suradnji s Gradom Đurđevcom te su za njega osigurana europska sredstva.

 

Izvor: Grad Đurđevac

 

Povezane vijesti