Predstavnici Udruge Znam iz Rijeke obišli Studentsko naselje 'Stjepan Radić i Udrugu 'Zamisli'

U obilasku Studentskog naselja 'Stjepan Radić posjetili su Ured za studente s invaliditetom Sveučilišta u Zagrebu gdje su se sastali s dionicima relevantnima za pružanje podrške  studentima s invaliditetom u Zagrebu, voditeljicom Ureda SSI UNIZG Valentinom Novak Žižić, tajnicom Ureda za studente s invaliditetom Filozofskog fakulteta u Zagrebu Marinom Šimunec, predstavnicom Ustanove za zdravstvenu njegu Ćorluka koji su im predstavili svoj rad te studentima s invaliditetom

Prošli petak, 13. svibnja 2022. godine u sklopu trogodišnjeg programa 'Centar podrške mladima i studentima s invaliditetom' koji se provodi u suradnji s partnerom Sveučilištem u Rijeci, predsjednik Udruge za mlade i studente s invaliditetom Primorsko-goranske županije 'ZNAM' i voditelj programa  Luka Zaharija, administratorica programa Mirta Zekanović, predstavnik studenata s invaliditetom Sveučilišta u Rijeci Tino Vodanović u pratnji osobnih asistenata i voditeljica Ureda za studente s invaliditetom Sveučilišta u Rijeci Sandra Nuždić otišli su posjet primjera dobre prakse u Zagreb.

U jednodnevnom studijskom putovanju obišli su Studentsko naselje 'Stjepan Radić i Udrugu za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom 'Zamisli'.

-U obilasku Studentskog naselja 'Stjepan Radić posjetili smo Ured za studente s invaliditetom Sveučilišta u Zagrebu gdje smo se sastali s dionicima relevantnima za pružanje podrške  studentima s invaliditetom u Zagrebu, voditeljicom Ureda SSI UNIZG Valentinom Novak Žižić, tajnicom Ureda za studente s invaliditetom Filozofskog fakulteta u Zagrebu Marinom Šimunec, predstavnicom Ustanove za zdravstvenu njegu Ćorluka koji su nam predstavili svoj rad te studentima s invaliditetom koji su nam pokazali svoj prilagođeni smještaj u Studentskom domu 'Stjepan Radić'.

Kasnije smo obišli Udrugu 'Zamisli' gdje nam je voditeljica projekta Sanja Krznarić prezentirala rad udruge, njihove aktivnosti i usluge koje pružaju  rekao nam je predsjednik Udruge Znam, Luka Zaharija.