Udruga za terapijsko jahanje 'Osmijeh' održala manifestaciju u sklopu programa 'Barbara - prikaz dostignuća'

Posebno smo ponosni što se ovakva manifestacija, ali i sve aktivnosti Udruge Osmijeh, održavaju na području naše općine. Veseli nas da se ovakvi kvalitetni i društveno odgovorni projekti nastavljaju provoditi iz godine u godinu, rekao je načelnik Derdić

Zajednička fotografija.

 

U prostorima ergele Galop u Peterancu u organizaciji Udruge za terapijsko jahanje 'Osmijeh' održana je prošli tjedan manifestacija u sklopu programa 'Barbara - prikaz dostignuća', čiji je cilj razvoj dresurnog jahanja za osobe s invaliditetom. 'Barbara - prikaz postignuća' jača suradnju između civilnog društva, javnog i privatnog sektora kako bi se osobe s invaliditetom motivirale i što više uključivale u širu zajednicu.

Održano je revijalno natjecanje, a svi sudionici primili su nagrade i prigodan znak pažnje.

- Posebno smo ponosni što se ovakva manifestacija, ali i sve aktivnosti Udruge Osmijeh održavaju na području naše općine. Veseli nas da se ovakvi kvalitetni i društveno odgovorni projekti nastavljaju provoditi iz godine u godinu, a općina će i dalje pomagati koliko će god to biti u njezinoj mogućnosti -rekao je načelnik Općine Peteranec Ivan Derdić.

Ovu je manifestaciju organizira Hrvatski konjički savez osoba s invaliditetom u suradnji s članovima Udruge Osmijeh, a provodi se u svrhu praćenja razvoja i unapređenja dresurnog jahanja za osobe s invaliditetom u Hrvatskoj, pod pokroviteljstvom Hrvatskog paraolimpijskog odbora i uz podršku Udruge volontera Podravke Puls.

Događaju su prisustvovali i predstavnici Grada Koprivnice, Županije koprivničko-križevačke, Podravke te Komunalca. Ovim putem Općina, ali i članovi Udruge Osmijeh žele zahvaliti svim sponzorima i pokroviteljima na njihovoj nesebičnoj pomoći prilikom provedbe ove manifestacije, ali i drugih projekata.

 

Izvor: Općina Peteranec

 

Povezane vijesti