UIR ZAGREBA Besplatni sistematski kardiološki pregledi za osobe s invaliditetom

Pregledi će se obavljati u prizemlju Poliklinike Srčana, na adresi Draškovićeva 13, koja je optimalno pristupačna osobama s invaliditetom

Kardiološki pregled

 

Iz Udruge invalida rada Zagreba obavještavaju članstvo da Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, u suradnji s Poliklinikom za prevenciju kardiovaskularnih bolesti i rehabilitaciju Srčana, organizira besplatne sistematske kardiološke preglede za osobe s invaliditetom u cilju promicanja zdravlja i sprečavanja nastanka invaliditeta i težih oštećenja zdravlja.

Pregledi će se obavljati u prizemlju Poliklinike Srčana, na adresi  Draškovićeva 13, koja je optimalno pristupačna osobama s invaliditetom, na jesen 2022. godine, a prema popisu koji će izraditi Gradski ured za socijalnu zastitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom u suradnji s udrugama.

Napominjemo da za pregled nije potrebna liječnička uputnica niti zdravstveno osiguranje, a pregledu može pristupiti pet članova UIR Zagreba u dobi od 40 do 65 godina, s prebivalištem u Gradu Zagrebu.

Stoga Udruga poziva svoje članove da se zainteresirani prijave za navedeni pregled, i to putem telefona broj: 01/4829392 – djelatnica Kristina, emaila: uir@uir-zagreb.hr ili osobno u radno vrijeme Udruge, do popunjenja mjesta ili do 25. kolovoza 2022. godine.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti