ČAKOVEC Nino Baša na prijemu kod gradonačelnice

Gradonačelnica je čestitala Nini na velikom posljednjem uspjehu, osvojenoj brončanoj medalji u pojedinačnoj konkurenciji na Europskim igrama mladih u Finskoj te dala podršku za sva natjecanja i poduhvate koji ga tek očekuju u njegovoj uspješnoj sportskoj karijeri

Nino Baša i gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini.

 

Kako bi se pohvalio novim uspjesima, mladi stolnotenisač s invaliditetom Nino Baša odradio je sastanak i ugodan razgovor s gradonačelnicom Grada Čakovca Ljerkom Cividini.

Gradonačelnica je iskoristila priliku da ovom Ivanovčaru čestita na velikom posljednjem uspjehu, osvojenoj brončanoj medalji u pojedinačnoj konkurenciji na Europskim igrama mladih u Finskoj te da podršku za sva natjecanja i poduhvate koji ga tek očekuju u njegovoj uspješnoj sportskoj karijeri.

Nino je naglasio kako uz trenera Karla Jambora godinama kontinuirano radi i trenira te je iznimno ponosan što je mogao biti dio ekipe od 14 hrvatskih sportaša, reprezentativaca s invaliditetom i uzeti sjajno treće mjesto, nakon što je u svojoj karijeri bio i zlatni na Europskim igrama u Varaždinu.

Sportaš iz Ivanovca trenira od 2008. godine, a predani rad uz urođeni talent brzo su urodili plodom te je nakon 15 godina igre na najvišoj razini trenutno 85. stolnotenisač svijeta.

Cilj mu je ući u top 20, gdje je, kako kaže, sve moguće. Za početak nastavlja s napornim treninzima u Zagrebu, Varaždinu i Zasadbregu, kako je član i STK 'Zasadbreg' s kojim se natječe u I. županijskoj ligi.

 

Izvor: Grad Čakovec

 

Povezane vijesti