Besplatna online edukacija 'Vještine komunikacije u radu s osobama s intelektualnim teškoćama'

Centar za inkluzivne radne aktivnosti u partnerstvu s Centrom za obrazovanje odraslih Validus provodi jednogodišnji projekt 'Ojačajmo Civilno Društvo'

Prizor s početne konferencije projekta 'Ojačajmo Civilno Društvo'.

 

U okviru projekta, za zaposlenike organizacija civilnog društva, organiziraju besplatnu online edukaciju 'Vještine komunikacije u radu s osobama s intelektualnim teškoćama'.

Edukacija će se održati 22. i 23. rujna 2022. godine, od 10 do 16 sati putem Zoom platforme, a namijenjena je svim zaposlenicima koji žele poboljšati svoje komunikacijske vještine.

- Dobra komunikacija temelj je uspješnih međuljudskih odnosa. Istraživanja pokazuju da, iako je međuljudska komunikacija jedno od čovjekovih najvećih dostignuća, prosječan čovjek ne komunicira dobro. Loša komunikacija vodi do usamljenosti i udaljavanja od prijatelja, partnera, roditelja i djece, kao i do slabog uspjeha u poslu. U svakoj životnoj dobi sposobni smo naučiti efikasne komunikacijske vještine koje poboljšavaju međuljudske odnose i povećavaju zadovoljstvo u svakodnevnom životu. Vještine u odnosima s ljudima danas su ključan element uspjeha u raznim profesionalnim područjima, a naročito su važne u pomagačkim profesijama - poručili su organizatori.

Teme koje će obrađivati su  uvod u komunikaciju - osnove komunikacije, temelji ponašanja i komunikacije s drugima, svijest o sebi i komunikacijske vještine, empatija i komunikacijske vještine, efektivna komunikacija - vještine i tehnike, komunikacija s osobama s intelektualanim teškoćama.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda s iznosom 274.766,39 kuna i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske s 48.488,18 kuna

Po završetku svaki polaznik dobije Potvrdnicu o sudjelovanju na edukaciji. Svoje sudjelovanje možete prijaviti na info@cira.hr ili na broj telefona: 01/561-9911 (kontakt osoba: Gordana Kovačević) do 21. rujna 2022.

 

Izvor: Centar za inkluzivne radne aktivnosti

 

Povezane vijesti