ČEKA SE SUD MODNOG MAČKA Odjeća za odrasle osobe s invaliditetom, prva te vrste na svjetskom tržištu

Naša prilagođena kolekcija za odrasle uključuje odjeću koja je dostupna svima, bez obzira na dob ili sposobnosti, i korisna je većem broju naših kupaca s invaliditetom, poručuju iz korporacije Kohl's

Senzorska odjeća

 

Prilagodljiva odjeća za osobe s invaliditetom? Takvo što neupućenima bi moglo zvučati kao znanstvena fantastika, no prilagodljiva odjeća za djecu s teškoćama u razvoju postoji već tri godine, a sada je došlo vrijeme i za one starije.

Ovaj zahtjevni zadatak u završnoj je fazi proizvodnje u korporaciji Kohl's koja će ponuditi prilagodljive proizvode za odrasle putem tri svoje najveće robne marke.

- Kohl's je ponosan što proširuje naše prilagodljive asortimane i nudi inkluzivne kolekcije za cijelu obitelj - rekao je Ron Murray, direktor prodaje tvrtke.

- U Kohl’su razumijemo koliko je važno osigurati da svi naši kupci i suradnici mogu prezentirati svoj osobni stil i neovisnost na način koji zadovoljava njihove individualne potrebe. Naša prilagođena kolekcija za odrasle uključuje odjeću koja je dostupna svima, bez obzira na dob ili sposobnosti, i korisna je većem broju naših kupaca s invaliditetom.

Prilagodljiva odjeća za žene bit će dostupna unutar robnih marki Sonoma Goods for Life, Tek Gear i SO, a za muškarce prodavat će se pod brendovima Sonoma Goods for Life i Tek Gear te Tommy Hilfiger. Svi su komadi dizajnirani da budu udobni i da osobama s invaliditetom olakšaju samostalno odijevanje, poručuju iz Kohl’sa.

Proizvodi u kolekciji uključuju sve - od tajica i traperica do majica dugih rukava, jakni i trenirki. Posebne značajke ove odjeće, uz sve ostalo, širi su izrezi, funkcionalni otvori za noge i mogućnost prilagodbe struka za udobnije sjedenje.

- Slušajući kupce diljem zemlje, naš inovativni dizajnerski tim uspio je stvoriti novu odjeću koja pruža nove mogućnosti za odrasle osobe s invaliditetom i veselimo se nastavku širenja na ovom tržištu kako bismo odgovorili na rastuće potrebe naših kupaca - rekla je Michelle A. Banks, zadužena za raznolikost ponude u Kohl'su.

Dužnosnici tvrtke kažu da širenje na proizvode prilagođene odraslima slijedi uspjeh Kohls'ove ponude za djecu s teškoćama, koja je prvi put predstavljena 2019. godine, a sada uz odjeću uključuje i cipele, kostime te igračke. Nisu sami na tom tržištu jer su i kompanije Target i Zappos među onima koje su također proizvodile odjeću namijenjenu odraslim osobama s invaliditetom te su iznimno zadovoljne rezultatima prodaje.

Za prilagodljivu odjeću tvrtke Kohl's čeka se i stručni sud Modnog Mačka, a stisnutih vilica iščekivat ćemo i reakciju Nevena Ciganovića. Hoće li ovaj proslavljeni dvojac odjeći dati 'palac gore' ili će ova kolekcija proći ispod njihova modnog radara?

 

Mladen Kristić

 

Povezane vijesti