UDRUGA ZAMISLI Radionice za osobe s invaliditetom s ciljem olakšavanja ulaska u svijet rada

Imate li već izrađen životopis? Dođite poslušati stručnu osobu koja će vam pomoći kako da vaš životopis ostavi bolji dojam na vaše potencijalne poslodavce. Dobit ćete ujedno i smjernice kako napisati što bolju molbu za posao

Vizual radionica.

 

Udruga Zamisli organizira niz radionica za osobe s invaliditetom koje imaju prebivalište u Gradu Zagrebu u sklopu projekta Podrškom do posla. Radionice će provoditi stručni tim Udruge Zamisli i vanjski suradnici. Projekt je financiran od Grada Zagreba.

Organizirat će radionicu komunikacijskih vještina. Neovisno o tome koliko ste stručni, važno je kako komunicirate s vašim potencijalnim poslodavcima i kolegama. Iskoristite priliku za ovu radionicu i izbjegnite bespotrebne nesporazume u vašem okruženju.

Svoj život ne morate posvetiti isključivo poslu. Važno je da znate organizirati svoje poslovne obveze tako da sve obavite u predviđenim rokovima i da znate naći ravnotežu između poslovnih i privatnih planova. U sklopu projekta organizirat će se i radionica o upravljanju vremenom.

Imate li već izrađen životopis? Dođite poslušati stručnu osobu koja će vam pomoći kako da vaš životopis ostavi bolji dojam na vaše potencijalne poslodavce. Dobit ćete ujedno i smjernice kako napisati što bolju molbu za posao.

Danas se mnogo govori o pravima i obvezama. U sklopu projekta Podrškom do posla predviđene su dvije radionice posvećene pravima i obvezama vezano za zaposlene osobe. Jedna radionica obuhvaća temu zakonodavni okvir radnog odnosa, a druga radionica obuhvaća temu prava, obveze i mogućnosti u okviru profesionalne rehabilitacije.

Možete se prijaviti ispunjavanjem obrasca, a u slučaju da imate pitanja, javite se na ana.bulut@zamisli.hr.

 

Izvor: Udruga Zamisli

 

Povezane vijesti