Europsko prvenstvo u judu za slijepe: Mirsad Bećirović priprema se za jednu od medalja

Naš reprezentativac skromno izjavljuje kako je veliki rezultat uopće predstavljati Hrvatsku na takvom prestižnom natjecanju, promovirati Grad Karlovac i Županiju, kao i sport osoba s invaliditetom. Cilj je iduće godine nastupiti na Svjetskom prvenstvu u judu za slijepe

U tijeku su pripreme  za Europsko prvenstvo u judu za slijepe koje će se održati u Mađarskoj od 2. do 7. prosinca 2013. na kojem će našu državu predstavljati Karlovčanin Mirsad Bećirović.
Naš reprezentativac skromno izjavljuje  kako je veliki rezultat uopće predstavljati Hrvatsku na takvom prestižnom natjecanju, promovirati Grad Karlovac i Županiju, kao i sport osoba s invaliditetom. Cilj je iduće godine nastupiti na Svjetskom prvenstvu u judu za slijepe.

Judo Klub Duga Resa pruža tehničku potporu slijepom reprezentativcu u pripremama za odlazak na Europsko prvenstvo u judu za slijepe: osim treninga u Duga Resi pod stručnim vodstvom Ivana Bučana i pomoći dugoreških judaša provodimo i u Atomskom skloništu u Centru borilačkih sportova na Rakovcu u Karlovcu uz tehničku potporu i asistenciju voditelja sportsko rekreativnih aktivnosti za osobe s invaliditetom (HOA) Romije Radočaj Naglić. 
Organizaciju putovanja na EP financira i podupire Hrvatski paraolimpijski odbor, dok trenažni proces naših judaša podupiru Karlovačka športska zajednica i Savez športova Karlovačke županije. Posebnu potporu slijepom judašu Bećiroviću i radu na promociji sporta osoba s invaliditetom daje i  predsjednik Saveza športova Karlovačke županije Josip Zaborski.
Romija Radočaj Naglić