ZAJEDNO ZA DON KIHOT Udruga organizira donatorski event kako bi se oporavili nakon požara

Na događaju ćete moći sudjelovati u pokaznom jahanju, dječjoj radionici u kući te punktu za igru, stolnom nogometu u Pepco kutku, ili se grijati uz logorsku vatru, a zatim se okrijepiti uz kuhano vino i gin, vruću čokoladu, božićnu kavu, sokove, lepinjice i kobasice u pecivu

Vizual eventa.

 

Cijeli objekt udruge za terapije pomoću konja i rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, Don Kihot, izgorio je prošlog mjeseca.

U subotu, 26. studenog 2022. od 14 sati na imanju u Šimunčevečkoj cesti, Dobrodol, održat će se zato donatorski event od kojeg će se sva prikupljena sredstva uložiti u oporavak udruge od požara.

Za početak, iz udruge žele zahvaliti glavnom sponzoru Husse Hrvatska, bez kojeg bi organizacija ovog događaja bila teško izvediva budući da im je izgorio kafić i veliki dio inventara.

Na događaju ćete moći sudjelovati u pokaznom jahanju, dječjoj radionici u kući te punktu za igru, stolnom nogometu u Pepco kutku, ili se grijati uz logorsku vatru, a zatim se okrijepiti uz kuhano vino i gin, vruću čokoladu, božićnu kavu, sokove, lepinjice, kobasice u pecivu.

Dočekat će vas štandovi s Don Kihot majicama, šalice sa slikama i imenima konja te kalendari, poklon bonovi za jahanje, paketići sa suhim kolačima, ukrasne potkove, prirodne spužve, nakit, kuglice, ukrasi za bor u obliku konja te sitne rukotvorine u koje će biti uključeni i učenici OŠ Jelkovec (kupnja suvenira bit će moguća preko službene stranice Don Kihota i nakon eventa).

Glavni sponzor i suorganizator eventa, tvrtka Husse, bit će također prisutna s prodajnim štandom i punktom s besplatnim nutricionističkim savjetima za kućne ljubimce.

Tijekom subote očekuju i dolazak predstavnika Ureda gradonačelnika te načelnika Sesveta. Bit će dovoljno mjesta za sve uz četiri mala i jedan veliki šator. Pripremili su razglas za božićni ugođaj te reflektore koji će pomoći s osvjetljenjem tijekom jahanja. Posebna zahvala ide tvrtki PIK Vrbovec na donaciji hrenovki i kobasica te tvrtki Husse na barskim stolovima te opremi za pripremu kuhanog vina.

Navratite na adventski sajam u Dobrodol ove subote, ulaz je slobodan.

 

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti