Zlatko Dalić podržao prvo europsko gastro natjecanje za osobe s invaliditetom javljanjem iz Katra

Nažalost, nismo mogli realizirati vaš plan da idete u Katar, ali iduće godine trebamo svi sve napraviti da se organizira veliko europsko gastro natjecanje za osobe s invaliditetom i da svi zajedno budemo podrška, poručio je UNUO-vcima izbornik Zlatko Dalić

Sudionici Amorove žlice 2022.

 

Udruga UNUO izvijestila nas je kako je pripreme za prvo europsko gastro natjecanje osoba s invaliditetom Cupid's Spoon video porukom podržao izbornik Zlatko Dalić iz Katra, pred prvu utakmicu protiv Maroka.

Od samih početaka izbornik je podržavao UNUO i Amorovu žlica, a sada podržava Cupid's Spoon.

- Dragi moji prijatelji i članovi udruge, bili ste prije nekoliko tjedana u mome rodom Livnu i tamo organizirali međunarodno natjecanje i svaka vam čast na tome. Vedrane, tebi i tvojoj ekipi zaista pohvale na organizaciji, trudu, radu i na svemu što radite. Nažalost, nismo mogli realizirati vaš plan da idete u Katar, ali iduće godine trebamo svi sve napraviti da se organizira veliko europsko gastro natjecanje za osobe s invaliditetom i da svi zajedno budemo podrška. Ja sam vaša podrška bio i ostajem podrška. Do nekog skorog viđenja navijajte za hrvatsku reprezentaciju, bodrite je, a ona će napraviti sve da vas opet razveseli u Katru - poručio je UNUO-vcima izbornik Zlatko Dalić.

A Vedran i ekipa nisu ostali dužni izborniku pa su i oni u Katar poslali podršku i poruku.

- Pokažimo još jednom koliko je srce Hrvatske veliko, neka se za našu malu zemlju čuje i zbog nogometa i zbog organizacije prvog europskog gastro natjecanja za osobe s invaliditetom.

Zlatko DalićDragi Vatreni i izborniče, sretno u Katru! UNUO navija za vas, a 2023. vi navijate za nas. Zajedno do pobjede, zajedno za društvo jednakosti - poručili su iz Udruge UNUO.

Projekt pripreme i organizacije prvog europskog gastro natjecanja za osobe s invaliditetom Cupid's Spoon je u tijeku.

Podršku projektu možete pružiti zahtjevom za donacijsku kutijicu 'Cupids Spoon' ili donacijom ovdje. Na raspolaganju vam je i direktna uplata na račun udruge HR8324840081502026977.

Žele također u potpunosti ukrasiti svoju pokretnu kuhinju vašim imenima kao sponzora pa još uvijek stignete postati pokrovitelj ove divne gastro priče i istaknuti se kroz medije i vidljivost na društvenim mrežama udruge UNUO.

Podržite prvo europsko gastro natjecanje za osobe s invaliditetom Amorova žlica. Promijenimo život zajedno onima koji to nisu u mogućnosti. Uspijemo li time promijeniti barem jedan život, vrijedilo je svakog centa i kapi znoja.

Za više informacija možete se obratiti na udrugaunuo@gmail.com i na mobitel: 091/600-3076.

 

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti