Centar za socijalnu inkluziju Šibenik ove godine slavi 20 godina rada

U suradnji s novinarom Josipom Antićem objavljivat će '20 godina kroz priče' kojima će biti prikazan rad udruge u 20 godina postojanja od osnutka do danas. Deset priča objavit će kroz narednih pola godine na službenoj internet stranici Inkluzije Šibenik

Pogled na Šibenik.

 

Centar za socijalnu inkluziju Šibenik djeluje na području Šibensko-kninske županije i Hrvatske provodeći socijalne usluge organiziranog stanovanja, radnih aktivnosti i zapošljavanja uz podršku.  Misija Centra je unapređenje kvalitete života osoba s invaliditetom, zagovaranje poštovanja ljudskih prava i pristup koji se temelji na različitosti i uključivosti. Njihova vizija je društvo koje promiče različitost i jedinstvene vrijednosti svakog člana zajednice.

Jubilarni rođendan žele obilježiti kroz razne planirane aktivnosti i događanja od siječnja do lipnja 2023. u koje se mogu uključiti svi zainteresirani.

U suradnji s novinarom Josipom Antićem objavljivat će '20 godina kroz priče' kojima će biti prikazan rad udruge u 20 godina postojanja od osnutka do danas. Deset priča objavit će kroz narednih pola godine na službenoj internet stranici Inkluzije Šibenik.

Također im je želja izrada novog logotipa Inkluzije Šibenik te su objavili natječaj pod nazivom 'Dizajnirate logotip i osvojite nagradu', na koji su se mogli prijaviti svi kreativci, umjetnici i/ili dizajneri, a s kojim se žele predstavljati narednih godina.

Pozivaju sve na radionicu koja će se održati 28. veljače 2023. na temu 'Motivacija - ključ za postizanje uspjeha' koju će održati Iris Cukrov, psihologinja. Radionica će biti održana u prostorijama Gradske knjižnice 'Juraj Šižgorić' u Šibeniku s početkom u 10 sati.

U ožujku u Vodicama planiraju održati 'Sajam poslova's radionicom kuhanja uz poznatog šefa kuhinje i degustaciju hrane.

Travanj je rezerviran za održavanje Panel rasprave 'Neovisno življenje' u suradnji s Danielom Bratković također u prostorijama Gradske knjižnice 'Juraj Šižgorić' u Šibeniku. Održati će se 20. travnja 2023. od 10 do 13 sati.

Završnom svečanom sjednicom, u svibnju, podijelit će priznanja osobama zaslužnima za rad proteklih 20 godina.

Pokrovitelji obilježavanja obljetnice su Grad Šibenik i Šibensko-kninska županija, a medijski pokrovitelji su Radio Šibenik i ŠibenikIN.

 

Izvor: Centar za socijalnu inkluziju Šibenik

 

Povezane vijesti