Studenac otvorio prijave za dodjelu donacija neprofitnim organizacijama i udrugama

Dobitnici jedan dio donacije primaju u obliku Studenac poklon bona (1500 eura), a drugi dio donacije u obliku gotovine na račun udruge (1500 eura)

Vizual projekta.

 

Da bi kao kompanija pružio potporu humanitarnim, zdravstvenim i drugim programima koji pridonose dobrobiti i unapređenju života zajednice, Studenac je pokrenuo projekt 'Korak bliže zajednici'.

U sklopu projekta četiri puta godišnje dodjeljuju financijsku potporu u bonovima Studenca organizacijama koje svojim radom pridonose unapređenju kvalitete života i općoj društvenoj koristi zajednice, pri čemu se vode globalnim ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih naroda.

Tematika donacijskog kruga u veljači je zdravlje pa je tako prijava otvorena za sve udruge koje se bave bilo kojom djelatnosti povezane sa širim pojmom zdravlja npr. briga o djeci i odraslima s određenim teškoćama u razvoju, briga o djeci i odraslima koji su oboljeli od određenih bolesti, poput malignih oboljenja, rijetkih bolesti i slično, organizacija i smještaj roditelja djece s malignim ili drugim oboljenjima, briga za osobe s invaliditetom i drugo.

Natječaj je otvoren od 1. veljače 2023. do 28. veljače 2023. Sve prijave pristigle izvan tog roka odnosno prijave bez tražene dokumentacije neće se razmatrati. Pristigle prijave razmatrat će Povjerenstvo o čijem sastavu odlučuje organizator natječaja te će rezultati natječaja biti objavljeni najkasnije do 15. ožujka 2023. na internetskim stranicama Studenac d.o.o.

Dobitnici jedan dio donacije primaju u obliku Studenac poklon bona (1500 eura), a drugi dio donacije u obliku gotovine na račun udruge (1500 eura).

Dobitnici donacija dužni su tvrtki Studenac d.o.o. dostaviti svoj projektni plan s točno naznačenim aktivnostima na koje će se utrošiti donirana sredstva u gotovinskom iznosu, potpisati potvrdu o primitku donacija kao i predočiti fotokopije računa za kupljena sredstva financirana gotovinskim iznosom donacije.

Više o natječaju i pravilima doznajte ovdje.

 

Izvor: Studenac

 

Povezane vijesti