Društvo multiple skleroze Krapinsko–zagorske županije: Uključite se u akciju 'I oni imaju pravo na Božić'

"Cijeli studeni, kao što ćemo i prosinac, radili smo na izradi Božićnih vjenčića, ukrasa, kao i proizvodima od vune, konca, gipsa, a sve s jednim ciljem – pomoći onim kojima je najpotrebnije", kaže Svjetlana Pripeljaš, tajnica Društva multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije

Djelatnice Društva multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije registrirale su donirani automobil!  Podsjetimo, Tvrtka Salvus donirala je osobni automobil Društvu multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije za potrebe koje društvo ima, obilazak članova i članica, prijevoz članova i članica na razna događanja, i tome slično. Kao znak da i dalje prate Društvo i da ih nisu zaboravili, Tvrtka Salvus, na čelu s Teodorom Švaljekom, pokrili su sve troškove oko registracije i osiguranja vozila. Ovo je potvrda da još uvijek ima dobrih ljudi koji prepoznaju rad humaniratnih udruga i vjeruju u njih!
“Članovi i članice Društva multiple skleroze Krapinsko–zagorske županije, zajedno s volonterima i volonterkama, bili su i ove godine vrlo vrijedni na svojim kreativnim radionicama. Cijeli studeni, kao što ćemo i prosinac, radili smo na izradi Božićnih vjenčića, ukrasa, kao i proizvodima od vune, konca, gipsa, a sve s jednim ciljem – pomoći onim kojima je najpotrebnije! Naime, sav prihod od humanitarnih prodaja ići će za kupnju namirnica za naše socijalno najugroženije članove i članice pod motom: I ja imam pravo na Božić! Nažalost, neki naši članovi i članice žive u teškom siromaštvu i neimaštini, pa im povodom Božićnih blagdana dijelimo prigodne poklone (kao što to radimo već četiri godine) kako bi i oni osjetili duh Božića u svojim domovima. Svake godine podijelimo povodom ovih blagdana 60 paketa, što planiramo i ovog Božića. Humanitarne prodaje počele  su 27. Studenog, i to   u prostorijama Opće bolnice Zabok (Bračak) te se ovim putem zahvaljujemo i sanacijskom ravnatelju  Ivanu Švajgeru što nam je besplatno ustupio prostore!  Svi su pozvani da nas posjete u našim prostorijama u Zaboku, Trg Dragutina Domjanića 6, kao i na našim humaniranim prodajama. Nadamo se da ćete i vi naći nešto za sebe te samim time učiniti dobro djelo“, kaže Svjetlana Pripeljaš, tajnica Društva multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije.

In-Portal