Advent u Ozani: Akcija za pomoć osobama s invaliditetom slabijeg socijalnog statusa

"Osim socijalne, projekt 'Advent u Ozani' ima i humanitarnu vrijednost, budući da su dosad prikupljena sredstva korištena za pomoć obiteljima slabijeg socijalnog statusa, članova Udruge, za opremanje radionica, održavanje prostora i slično", kaže Vjera Lukavečki, tajnica Udruge

I ove godine Udruga Ozana provodi projekt "Advent u OZANI" koji povezuje u kreativnom stvaralaštvu svoje korisnike i sve učesnike radionice - prijatelje Ozane.

"Osim socijalne, projekt ima i humanitarnu vrijednost, budući da su dosad prikupljena sredstva korištena za  pomoć obiteljima slabijeg socijalnog statusa, članova Udruge, za opremanje radionica, održavanje prostora i slično. Ove bismo godine prikupljenim sredstvima kupili perilicu za suđe za naš vrtić, korito za keramičku radionicu  i opremili  mini kuhinju u Štrikeraj cafeu. Vjerujući u Vašu spremnost da podupirete djelatnosti kakve provodi naša Udruga, nudimo Vam ADVENTSKE VIJENCE, ARANŽMANE i VIJENCE ZA VRATA izrađene u našoj radionici, kako biste u pravo vrijeme imali prikladno ukrašen  dom. Adventski vijenci i aranžmani  su izrađeni i ukrašeni prirodnim materijalima,  koje su naši korisnici prikupljali tijekom jeseni – rekla nam je Vjera Lukavečki, tajnica Ozane.
Primjerke nastale prošlih godina, možete vidjeti na www.udruga-ozana.hr.

Ukoliko podržavate ovaj projekt, kontaktirate udrugu telefonom 01/8894233 ili na e-mail ozana.udr@hi.t-com.hr  kako bi mogli udovoljiti Vašim zahtjevima.
Vijence će izrađivati 29. i 30. studenog u novom prostoru u Vukovarskoj 235;  od 17 do 20 sati, slobodno dođite i pokažite vlastite vještine i kreativnost ili kupite njihove radove.

In-Portal

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL