Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Srce uručena donacija prikupljena utrkom Homo si teć - Rijeka Run

Predsjednici Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Srce Rijeka Nives Pavlović uručen je simbolični ček s iznosom od 3670 eura prikupljenih prodajom Homo si teć majica za vrijeme trajanja festivala

Dodjela donacije.

 

U vijećnici Grada Rijeke održana je primopredaja sredstava prikupljenih prodajom službenih majica Festivala sporta i rekreacije Homo si teć - Rijeka Run te prijem za volontere festivala, kojima su podijeljene zahvalnice za njihov angažman.

Pored brojnih volontera, prijemu su nazočili gradonačelnik Grada Rijeke Marko Filipović, predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić Bukovac, privremena pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade Vlasta Linić, privremena pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo Primorsko goranske županije Silvia Hunjadi Korošec, predsjednik AK Ri Maraton Zoran Medved te predsjednica Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Srce Rijeka Nives Pavlović.

Izražavajući i ovom prilikom zadovoljstvo ponovnim organiziranjem festivala, gradonačelnik Filipović zahvalio je volonterima na iskazanom zalaganju i sponzorima na podršci festivalu, ističući kako bi bez njihove potpore sve bilo teško izvedivo te kako se nada da će se i iduće godine odazvati u velikom broju. Njegovim se riječima pridružila i predsjednica RSS-a Dorotea Pešić Bukovac, apostrofirajući uz predanost volontera i humanitarnu notu festivala koji promovira važnost rekreacije i zdravog načina života.

Predsjednici Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Srce Rijeka Nives Pavlović uručen je simbolični ček s iznosom od 3670 eura prikupljenih prodajom Homo si teć majica za vrijeme trajanja festivala. Zahvaljujući u ime udruge svima koji su sudjelovali u akciji, Nives Pavlović istaknula je kako će sredstva itekako dobro doći za podmirenje brojnih potreba udruge.

Podsjetimo, Homo si teć je najmasovnija ulična utrka u Hrvatskoj u kojoj su uživali svi, od najmlađih do onih najstarijih, a održana je i memorijalna utka u čast Milki Milinković. Nakon trogodišnje stanke, utrci se odazvao veliki broj građana.

 

Izvor: Grad Rijeka

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti