Nove zanimljive aktivnosti u UIR Zagreba

Izložba fotografija Preko oceana autorice Branke Trzun-Makek, polaznice radionice digitalne fotografije, bit će otvorena u srijedu, 7. lipnja 2023., u 15 sati, u prostorijama UIR Zagreba, gdje će se moći pogledati do 4. kolovoza 2023. godine

Događanje u prostorijama UIR Zagreba, arhiva.

 

U utorak, 23. svibnja 2023., u 14 sati, Ivančica Bobek, mag. iur., iz Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce, u okviru Besplatne pravne klinike, održala je predavanje o Ugovorima o kupoprodaji nekretnina, zemljišnim knjigama i katastru, e-izvatku, ugovorima s agencijama za posredovanje u prometu nekretninama i punomoći za zastupanje.

U srijedu, 24. svibnja, od 14 do 15 sati, Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce održao je radionicu Agroteke za seniore koju je vodila Maria Zrnić. Tema radionice bila je 'Biljna (plant based) prehrana - pomodarstvo ili prehrana budućnosti?'.

U četvrtak, 1. lipnja, u 14 sati, Andrea Vranić s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu održat će predavanje na temu 'Uspješno (kognitivno) starenje'.

- Uspješno starenje ne znači ne starjeti. Uspješno starjeti znači suočavati se s izazovima koje nam godine donose na kvalitetan i nama samima ugodan i prihvatljiv način. Kroz ovu temu razgovarat će se o tome kako se kroz starenje razlikujemo i što nam različitosti govore o tome kako se razvijaju i kako djeluju naše kognitivne (mentalne) sposobnosti, koje su odrednice uspješne prilagodbe na stariju dob i načinima na koje tu prilagodbu možemo osnažiti - kažu iz UIR Zagreba.

Izložba fotografija Preko oceana autorice Branke Trzun-Makek, polaznice radionice digitalne fotografije, bit će otvorena u srijedu, 7. lipnja 2023., u 15 sati, u prostorijama UIR Zagreba, gdje će se moći pogledati do 4. kolovoza 2023. godine.

 

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti