Poziv na edukaciju - fizikalna terapija u kući

Na edukaciji će se prisutnima pobliže objasniti i dati informacije o tome na koji se način može ostvariti pravo na fizikalnu terapiju u kući, kao i kako se sama terapija provodi

Vizual.

 

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije organizira edukaciju pod nazivom 'Fizikalna terapija u kući'. Edukacija se održava u sklopu programa 'Never give up - pružanje psihosocijalne potpore osobama s invaliditetom'. Ovaj događaj održat će se u utorak 19. rujna 2023. godine s početkom  u 11 sati, na adresi  Banjavčićeva 20, Karlovac.

Edukaciju će održati vanjski suradnici ustanove za zdravstvenu njegu u kući Karlovac. Na događaju će moći sudjelovati svi oni koji su dio programa 'Never give up', članovi, korisnici socijalnih usluga kao i osobe s invaliditetom.

Na edukaciji će se prisutnima pobliže objasniti i dati informacije o tome na koji se način može ostvariti pravo na fizikalnu terapiju u kući, kao i kako se sama terapija provodi za osobe s invaliditetom. Sve programske aktivnosti provode se uz financijsku potporu Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Svi zainteresirani svoj dolazak moraju potvrditi najkasnije do 18. rujna u 12 sati, na email udruga@uosikazu.hr ili na telefon 047/615-063.

Projekt 'Never give up' traje godinu dana, od studenog 2022. godine do sudenog 2023. godine. Cilj projekta je uspostaviti uslugu psihosocijalne podrške u UOSIKAŽU kojom će se doprinositi zaštiti, očuvanju i unapređenju zdravlja osoba s invaliditetom u Karlovačkoj županiji kroz organizaciju edukacija, radionica, informiranja i savjetovanja u suradnji s partnerima.

 

Borna Ferdo Vukojević

 

Povezane vijesti