Okrugli stol: Kako podići kvalitetu života djece na području Trešnjevke

Centar za edukaciju i savjetovanje "Sunce" organizira okrugli stol "Potrebe i mogućnosti za djecu na području naselja Trešnjevka" koji će se održati 13.prosince od 16:30 do 18:00 sati u Mjesnom uredu Knežija, Albaharijeva 2, Zagreb

U sklopu programa “Poticajna obitelj“, Centar za edukaciju i savjetovanje “Sunce“ organizira Okrugli stol u Zagrebu za sve dionike na području Trešnjevke koji se izravno ili neizravno bave potrebama djece i njihovih roditelja - udruge, vrtići, škole, CZSS, školska medicina, liječnici, pedijatri, učitelji, roditelji te ostali zainteresirani koji rade ili žele raditi s djecom.

Na ovom okruglom stolu cilj je raspraviti o potrebama djece na području Trešnjevke, što je djeci potrebno i važno: prostor za provođenje slobodnih aktivnosti, kao i kvalitetne aktivnosti koje se nude u našoj lokalnoj zajednici. Osim navedenog,  potaknut će raspravu o problemima roditelja mlađe djece koja ne pohađaju vrtić i nemaju mogućnosti uključiti dijete u druge oblike provođenja slobodnog vremena za kvalitetan i poticajan razvoj djece.
Cilj je također predložiti čim više kvalitetnih rješenja gore navedenog problema kroz pokazivanje primjera usluga za djecu koje postoje u zemljama članicama Europske unije te predstavljaju pozitivan primjer lokalne zajednice koja brine za djecu.

Svoje sudjelovanje možete potvrditi na broj 01 383 78 73, 092 1710 140 ili na mail adresu info@ti-si-sunce.hr do 13. prosinca 2013. godine do 16 sati.

Voditelji (interdisiplinarni tim): voditeljica programa Maria Tomić Preiner, prof. psihologije i dipl. soc. Radnik,Tanja Prekodravac, prof. psihologije, Ivan Pavlović, prof. sociologije i hrvatske kulture i Božica Križanić, prof. kinezilogije i kondicijski trener.

Više o Centar za edukaciju  i savjetovanje "Sunce" i navedenom okruglom stolu možete saznati na web stranici www.ti-si-sunce.hr