Hoće li gluhe i gluhoslijepe osobe biti protiv Zakona o hrvatskom znakovnom jeziku

Ministarstvo socijalne politike i mladih provodi javnu raspravu o Nacrtu prijedloga Zakona o hrvatskom znakovnom jeziku i ostalim sustavima komunikacije gluhih i gluhoslijepih osoba i Prijedlogu iskaza o procjeni učinaka propisa

Ministarstvo socijalne politike i mladih izradilo je prema propisanoj proceduri Nacrt prijedloga Zakona o hrvatskom znakovnom jeziku i ostalim sustavima komunikacije gluhih i gluhoslijepih osoba u Republici Hrvatskoj i Prijedlog iskaza o procjeni učinaka propisa. Kako bi se najširem krugu zainteresiranih u Republici Hrvatskoj omogućio neposredan uvid i davanje mišljenja, primjedaba i prijedloga, Ministarstvo socijalne politike i mladih ovim putem provodi javnu raspravu o Nacrtu prijedloga Zakona o hrvatskom znakovnom jeziku i ostalim sustavima komunikacije gluhih i gluhoslijepih osoba u Republici Hrvatskoj i Prijedlogu iskaza o procjeni učinaka propisa.
Javna rasprava se održava putem internetskog savjetovanja sa zainteresiranom javnošću, u vremenu 12. prosinca 2013. do 11. siječnja 2014. godine, putem Obrasca sudjelovanja u internetskom savjetovanju o Nacrtu prijedloga Zakona o hrvatskom znakovnom jeziku i ostalim sustavima komunikacije gluhih i gluhoslijepih osoba u Republici Hrvatskoj i Prijedlogu iskaza o procjeni učinaka propisa.

Izvor: MSPM

Foto: Željko Hladika/PIXSELL