Udruga Breza: Rradionica izrade svijeća namijenjena slabovidnim i slijepim te gluhim i nagluhim osobama

Tijekom vikenda, 21. i 22. prosinca u Portanovi, Osijek od 11 do 22 sati na štandu Udruge "Breza" možete izabrati svijeću i na taj način donijeti svjetlost i toplinu svijeća u vaš ili domove najmilijih. Sav prihod od prodanih proizvoda namijenjen je djevojkama iz Stambene zajednice udruge Breza

U Galeriji likovnih umjetnosti u Osijeku održala se radionica izrade svijeća namijenjenu slabovidnim osobama. U suradnji s Galerijom likovnih umjetnosti u Osijeku, Udruga Breza je održala radionicu izrade svijeća namijenjenu slabovidnim i slijepim osobama te gluhim i nagluhim osobama – članovima Udruge gluhoslijepih Dodir i Udruge gluhih i nagluhih Osječko-baranjske županije.

Djevojke iz Stambene zajednice Breza bile su podrška polaznicima radionice tijekom izrade svijeća. Radionica je protekla u ugodnoj atmosferi, a polaznici su svoje izrađene svijeće ponijeli kućama.
Osim radionice svijeća, ravnateljica Galerije Leonilda Conti-Ribić demonstrirala je izradu maski od gipsa.
Tijekom vikenda, 21. i 22. prosinca u Portanovi, Osijek  od 11 do 22 sati na štandu Udruge "Breza" možete izabrati svijeću i na taj način donijeti svjetlost i toplinu svijeća u vaš ili domove najmilijih. Sav prihod od prodanih proizvoda namijenjen je djevojkama iz Stambene zajednice udruge Breza.

In-Portal