Udruga Civitas uljepšala božićne blagdane učenicima Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava

Civitas Zagreb ovim putem želi zahvaliti svima koji su na bilo koji način doprinjeli radosti mladih iz Centra Dubrava kao i ostale djece uključene u rehabilitacijske i medijske programe

Udruga Civitas iz Zagreba prigodom nadolazećih blagdana posjetila svoje mlade korisnike, učenike iz Centra Dubrava,  s kojima provodi projekt  "Civitas i znanstvenici za znanje mladima". Civitas Zagreb ovim putem želi zahvaliti svima koji su na bilo koji način doprinjeli radosti mladih iz Centra Dubrava kao i ostale djece uključene u rehabilitacijske i medijske programe.

Civitas Zagreb (www.civitas.hr) nevladina je neprofitna udruga osnovana 26. listopada 2001. godine. Članstvo udruge čine znanstvenici, novinari, profesori, pedagozi, rehabilitatori, soc. radnici, liječnici, pravnici te roditelji mladih korisnika. Programi Civitasa su interdisciplinarni i osmišljeni u ciljevima nadgradnje znanja usvojenoga unutar temeljnog odgojno obrazovnog procesa. Težište rada odnosi se na provedbu aktivnosti u okvirima Medijske pismenosti, promidžbu znanosti, očuvanja zdravlja i zdravog odrastanja mladoga naraštaja.

Izvor: civitas.hr