Božićno druženje i darivanje u Centru za savjetovanje i edukaciju Sunce

Osim razmjene igračaka organizirat će se veselo obiteljsko natjecanje u sportskim disciplinama, gdje će se moći natjecati roditelji, dijete i volonter ili pak tim od šest članova protiv drugog tima. Uključite se u zabavnu subotu i provedite je s djecom na drugačiji način! Ne zaboravite da su roditelji kreatori djetinjstva svoje djece

Centar za edukaciju i savjetovanje 'Sunce' u sklopu programa "Poticajna obitelj" organizira razmjenu igračaka i božićno druženje za djecu i roditelje koje će se održati 21. prosinca od 16 do 18:30 sati u Mjesnom uredu Knežija, Albaharijeva 2, Zagreb.
Cilj je okupiti korisnike centra kao i ostalu djecu i roditelje s područja Grada Zagreba, te provesti razmjenu igračaka za sve one klince kojima su  neke njihove igračke dosadile i  voljeli bi ih zamjeniti za nešto novo/drugačije. A isto tako ova razmjena igračaka može biti dobar način da roditelji uštede nešto novaca u ovom kriznom periodu. Svako dijete može staviti simboličnu cijenu uz pojedinu igračku, pa ukoliko netko od njih zaželi može ju kupiti i za taj isti iznos kupiti od drugog djeteta igračku koju si je zaželio/zaželila. Ili pak ako se djeca uspiju međusobno dogovoriti za zamjenu igračaka uz uvjet da oba dvije strane budu zadovoljne.
Osim razmjene igračaka organizirat će se veselo obiteljsko natjecanje u sportskim disciplinama, gdje će se moći natjecati roditelji, dijete i volonter ili pak tim od šest članova protiv drugog tima. Uključite se u zabavnu subotu i provedite je s djecom na drugačiji način! Ne zaboravite da su roditelji kreatori djetinjstva svoje djece!
Na kraju će imati ples i druženje uz sokove i grickalice.

Svoje sudjelovanje potvrdite na broj telefona 01/837-873 ili mobitela 092/1710-140 ili na mail adresu info@ti-si-sunce.
Financijska sredstva za provedbu programa osigurao je Grad Zagreb – Gradski ured za zdravstvo Grada Zagreba.

Izvor: Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce