Centar Sunce: Radionica "Zdrava hrana koju će mala djeca voljeti jesti"

Na radionici ćete saznati kako pripremiti djeci vizualno privlačne zdrave obroke, napraviti zdrave bombone, čokolade i druge slatkiše u vlastitom domu te ćete naučiti kako pripremiti nutritivno bogati obrok prilagođen dobi Vašeg djeteta

Sigurno ste bezbroj puta pokušali nagovoriti svoje dijete da jede zdravu hranu, puno voća i zelenog povrća. Isprobali ste i priču o Popaju kako bi dijete pojelo fini tanjur špinata? Sve je to bilo bezuspješno, jer kada bi ono ugledalo pun tanjur povrća njegova/njezina reakcija bi uvijek bila ista. Hoću krumpiriće i kečap! Kako bi vaše dijete potaknuli da jede zdravo bez puno nagovaranja Centar za edukaciju i savjetovanje "Sunce poziva vas na radionicu "Zdrava hrana koju će mala djeca voljeti jesti"

Radionica će se održati u ponedjeljak 23.12.2013. od 17 do 18 sati u prostorijama Centra za edukaciju i savjetovanje „Sunce“,na adresi Albaharijeva 2, Zagreb. Radionicu će voditi: Maria Tomić Preiner, dipl. psihologinja i soc. radnica i Božica Križanić dipl. kineziologinja.
Radionica je besplatna jer je projekt financiran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih te Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba.
Za sudjelovanje molimo da se prijavite na br. tel. 01/383 78 73 ili na e-mail info@ti-si-sunce.hr.

Na radionici ćete saznati kako pripremiti djeci vizualno privlačne zdrave obroke, napraviti zdrave bombone, čokolade i druge slatkiše u vlastitom domu, te  ćete naučiti kako pripremiti nutritivno bogati obrok prilagođen dobi Vašeg djeteta