Natječaj: Hrvatski savez gluhih i nagluhih traži zaposlenike za znakovni jezik

Prijavom za komunikacijskog posrednika u nastavi učit ćete hrvatski znakovni jezik i ostale sustave komunikacije koje koriste gluhe osobe. Nova znanja i vještine pomoći će vam u zapošljavanju, a gluhoj osobi omogućiti kvalitetnije obrazovanje

Hrvatski savez gluhih i nagluhih u okviru projekta "Poticanje zapošljavanja mladih jačanjem njihovih kompetencija za stjecanje boljeg položaja na tržištu rada” IPA IV komponente “Lokalne inicijative za zapošljavanje” oglašava prijavu kandidata za osposobljavanje KOMUNIKACIJSKOG POSREDNIKA u nastavi u Gradu Zagrebu, Osječko-baranjskoj i Zagrebačkoj županiji.
Na osposobljavanje se mogu prijaviti nezaposlene osobe prijavljene u evidenciji HZZ-a, do 29 godina starosti, s diplomom društveno-humanističkih znanosti.

Rok za prijave je 07. veljače 2014. za Osijek i 11. travnja 2014. za Zagreb, a prijave se vrše kroz obrazac
www.projektears.info.
Prijavom za komunikacijskog posrednika u nastavi učit ćete hrvatski znakovni jezik i ostale sustave komunikacije koje koriste gluhe osobe. Nova znanja i vještine pomoći će vam u zapošljavanju, a gluhoj osobi omogućiti kvalitetnije obrazovanje. Komunikacijski posrednici u nastavi u Hrvatskoj se traže na svim stupnjevima obrazovanja.

In-Portal