Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce: Dođite na koncert i osjetite 'Moć bubnjeva'

U sklopu koncerta organizirat će se i prigodna prodaja knjiga i vodiča koje je izdao Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce te se pozivate da kupnjom knjige pomognete njegovom opstanku i radu

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce organizira koncert "Moć bubnjeva" koji će se održati 17. veljače od 16 do 18 sati u Mjesnom uredu Knežija, Albaharijeva 2, Zagreb.
U sklopu koncerta organizirat će se i prigodna prodaja knjiga i vodiča koje je izdao Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce te se pozivate da kupnjom knjige pomognete njegovom opstanku i radu.
Priručnik "Naša poticajna obitelj" vodič je za novopostale roditelje, dok "Vodič za obitelji Grada Zagreba" sadrži popis organizacija na području metropole koje provode brojne aktivnosti s ciljem poboljšanja mentalnog zdravlja i kvalitete života građana, pojedinaca i obitelji.
Odazovite se i prisustvujte glazbenom izričaju djece i roditelja koji su sudjelovali na projektu – radionicama u Centru Sunce četiri mjeseca pod vodstvom Sama Bushare. Gosti koncerta su članovi "Kluba vjeverica" koji već nekoliko godina sviraju afričke bubnjeve.
Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce u sklopu svoga Savjetovališta Trešnjevka, nudi čitav niz usluga za djecu, mlade i odrasle osobe. Više možete saznati na stranici www.ti-si-sunce.hr.

In-Portal