Humanitarni koncert za Udrugu za terapijsko i rekreacijsko jahanje 'Kas'

'Kas' je nevladina, neprofitna, humanitarna udruga građana koja provodi program terapijskog jahanja za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju kontinuirano dvanaest godina.Osnovno sredstvo u radu su konji, a briga o njima iziskuje znatna sredstva. Posljednjih godina uslijed stanja u državi smanjene su donacije i to ih je navelo na organizaciju ovog koncerta

Udruga za terapijsko i rekreacijsko jahanje KAS poziva vas na humanitarni koncert koji će se održati 28. veljače s početkom u 19 sati u društvenom domu INA Rafinerije nafte Sisak. KAS je nevladina, neprofitna, humanitarna udruga građana koja provodi program terapijskog jahanja za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju kontinuirano dvanaest godina.Osnovno sredstvo u radu su konji, a briga o njima iziskuje znatna sredstva. Posljednjih godina uslijed stanja u državi smanjene su donacije i to ih je navelo na organizaciju ovog koncerta. Sredstva prikupljena koncertom namijenjena su za hranu konja i kupnju neophodne opreme za sigurno jahanje.

Na koncertu će nastupiti VIA LIpe, HKD Tkanica Alilovci, KUD Selište Kostajničko, Tambure bend, Češka beseda Sisak, Građansko-željezničarska glazba Sisak, FA Ivan Goran Kovačić, PZ Rjabuniska Zagreb i klapa Kolapjani Sisak. Karte se mogu u pretprodaji po cijeni od 25 kuna kupiti u knjižari AMK i Cafe baru Grill.
Odazovite se i pridonesite podizanju kvalitete rada udruge i dobrobiti zajednice.
In-Portal