Održan turnir u belotu čiji prihod ide Stolnoteniskom klubu invalida URIHO

"Skupljen je dio potrebnih sredstava za nastup na državnom prvenstvu stolnotenisača s invaliditetom Hrvatske, jako sam zadovoljna organizacijom prvog humanitarnog turnira u belotu te se i ovim putem zahvaljujem svim parovima koji su došli nastupati kako bi pomogli da skupimo financijska sredstva", rekla je predsjednica Stolnoteniskog kluba invalida URIHO Jadranka Blagus

održan je humanitarni turnir u belotu čIJI prihod ide u korist Stolnoteniskog kluba invalida URIHO, a za potrebe smještaja i nabavke sportske opreme za sudjelovanje na državnom prvenstvu stolnotenisača s invaliditetom  koje se održava na Krku od 4. do 6. travnja ove godine.
Turnir u belotu organizirala je Prosvjetno-kulturna i humanitarna udruga B.K. Velebit u zagrebačkom restoranu ŠARM, pokrovitelj turnira bio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Službeno otvaranje bilo je u 17 sati, na turniru je sudjelovalo dvanaest parova, sudio je predsjednik Prosvjetno-kulturne i humanitarne udruge B.K. Velebit Josip Pill. Igrale su se žustre partije ali u sportskom i prijateljskom raspoloženju. Natjecanje je potrajalo do ranih jutarnjih sati, treće mjesto osvojili su Želimir Gulan i Marko Damjanović, drugi su bili Božidar Glasnović i Domagoj Glasnović a pobjedili su Helena Kovačević i Goran Jaić bez poraza.
"Skupljen je dio potrebitih sredstava za nastup na državnom prvenstvu stolnotenisača s invaliditetom Hrvatske, jako sam zadovoljna organizacijom prvog humanitarnog turnira u belotu te se i ovim putem zahvaljujem svim parovima koji su došli nastupati kako bi pomogli da skupimo potrebita sredstva, Također zahvaljujem Prosvjetno-kulturnoj i humanitarnoj udruzi B.K. Velebit i ravnatelju ustanove URIHO Josipu Držaiću koji je uvijek uz nas stolnotenisače. Čestitam pobjednicima turnira i nadam se da se opet vidimo“, rekla  je predsjednica Stolnoteniskog kluba invalida URIHO Jadranka Blagus.

M. Damjanović