Udruga Oblačić: Pomoć djeci s teškoćama u razvoju, bez obzira na platežnu moć

Kada sustav zakaže, jedino što preostaje roditelju je okrenuti se privatnom sektoru za što većina nema dovoljnu ekonomsku moć. Tako se rodila ideja o nekom mjestu gdje bi djeca dobila potrebnu pomoć, bez obzira na njihovo financijsko stanje

Udruga Oblačić nastala je kao odgovor na nemoć i razne probleme mame djeteta s teškoćama u razvoju. Kada se nađete u situaciji da shvatite kako institucije ne funkcioniraju najbolje i nemaju dovoljno kapaciteta da pruže pomoć djeci kojoj je ona neophodna, jedino što preostaje roditelju je okrenuti se privatnom sektoru za što većina nema dovoljnu ekonomsku moć. Tako se rodila ideja o nekom mjestu gdje bi djeca dobila potrebnu pomoć, bez obzira na njihovo financijsko stanje.
Pozivaju se roditelji na proljetni ciklus ranog učenja za predškolce koji će raditi u dvije grupe: Nimbusi (uzrast 2-3 godine) i Stratusi ( uzrast 4-6 godina). Termini održavanja će biti utorkom: Nimbusi u 17 sati , a Stratusi u 18.30 sati. Grupe su ograničene na maksimalno 5 djece, kako bi rad bio kvalitetan a pristup što više individualiziran. U slučaju većeg interesa, postoji mogućnost otvaranja novih grupa. Cijena je 80 kuna po dolasku. Možete ostvariti popust od 12% ako plaćate mjesec dana unaprijed ili ste član Udruge Oblačić, 25% ako cijeli semestar platite unaprijed, a za djecu nezaposlenih roditelja popust također iznosi 25%.
Svako dijete koje prisustvuje na preko 50% radionica će dobiti personaliziranu diplomu.
Rezervirajte mjesto svom djetetu na vrijeme i se prijaviti i na oblacic.znanja@gmail.com s podacima djeteta: dob, koju grupu upisujete, Vaše ime te koliko često planirate dolaziti.
Proljetni ciklus traje od 8. travnja do 10. lipnja i sadrži 10 radionica.
In-Portal