Udruga Rijeka ljubavi: Uskršnje darivanje socijalno ugroženih obitelji

"Uz duboko poštovanje, veliko hvala svim ljudima dobra srca u ime socijalno ugroženih obitelji.Neka im ovaj Uskrs unese radost i veselje, s puno ljubavi i topline, u njihove domove", poručila je predsjednica udruge Rijeka ljubavi Štefica Čučak

Humanitarna udruga "Rijeka ljubavi" u suradnji s Upravnim odjelom za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Osijeka, povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa će 16. travnja u 11 sati na Trgu Ante Starčevića organizirati humanitarnu podjelu 3.000 jaja, pisanica, te igračaka i slatkiša za najmlađe.

Dana 17. travnja u 11 sati Udruga će uz nazočnost djelatnika Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb u svojim prostorijama, Strossmayerova 68 socijalno ugroženim obiteljima, umirovljenicima, braniteljima i Udrugama invalida rada podjeliti 350 paketa prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština. Zahvaljujući dobročiniteljima, donatorima Žito Osijek, Saponia Osijek, Divmar Osijek, Kanaan Donji Miholjac, odobrena financijska sredstva iz Proračuna Grada Osijeka za svoj projekt, Farmeron Osijek, Alpe-Adria-Bank, sa  puno ljubavi dali su veliki doprinos naši ambasadori humanosti – učenici I Gimnazije, Elektrotehnička i prometna škola, Obrtnička škola, Isusovačka klasična gimnazija, osnovna škola Grigor Vitez, Škola za tekstil, dizajn i primijenjenu umjetnost, Ekonomska i upravna, Trgovačka i komercijalna "Davor Milas" Osijek.
"Uz duboko poštovanje, veliko hvala svim ljudima dobra srca u ime socijalno ugroženih obitelji, neka im ovaj Uskrs unese radost, veselje s puno ljubavi i topline u njihove domove", poručila je predsjednica udruge Rijeka ljubavi Štefica Čučak.
Pozivamo sve koji su u mogućnosti da se priključe brojnim i stalnim akcijama humanitarne udruge Rijeka ljubavi, podijelite s potrebitim te se javite na tel./fax 031 283 417, e-mail rijekaljubavi@gmail.com ili osobno u prostroru udruge J.J. Strossmayera 68.

In-Portal

Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL