Jedrenje za sve: Škola jedrenja za osobe s invaliditetom

Prošle godine Jedriličarski klub 'Histria' iz Umaga organizirao je manifestaciju koja je izazvala veliki interes medija, udruga i pojedinaca s invaliditetom

Nakon lanjske jednodnevne manifestacije s ciljem promocije jedrenja za osobe s posebnim potrebama, u Umagu će se i ove godine u razdoblju od 25. do 28. travnja održati četverodnevna škola jedrenja za osobe s invaliditetom (Campus sailing for all 2013.). Prošle godine Jedriličarski klub 'Histria' iz Umaga - u suradnji s Umag sajmom, Easy Action, Lo spirito di Stella, LNSts te promotorima jedrenja sa osobama s invaliditetom  - organizirali su manifestaciju koja je izazvala veliki interes medija, udruga i pojedinaca s invaliditetom.
JK Histria navedeni susret motivirao je da ove godine naprave korak više. Ured društvenih djelatnosti Grada Umaga prepoznao je kvalitetu projekta i njegov društveni značaj. Svi zainteresirani za ovogodišnju školu jedrenja, posebno osobe u invalidskim kolicima, mogu se prijaviti na e-mail adresu jkhistria@histria.hr ili na mobitel Andrej Škopec 0918885852.

In-Portal