Dođite na otvorenje Kontaktnog centra ustanove URIHO

Usporedo s otvorenjem Kontaktnog centra, 22. travnja u 11 sati u zagrebačkom naselju Sloboština, bit će predstavljeno i novo ruho In-Portala, dakle redizajnirana verzija prvog news portala za osobe s invaliditetom u Hrvatskoj i regiji

Utorak, 22. travnja, značajan je dan za ustanovu URIHO. 

Na adresi Vladimira Varićaka 7, u zagrebačkom naselju Sloboština, u 11 će sati svečano biti otvoren Kontaktni centar koji je nastao u sklopu IPA projekta "Obrazovanje i osnaživanje učenika s tjelesnim oštećenjem i štećenjem vida za integraciju na tržište rada. Ustanova URIHO projekt je realizirala u suradnji s Gradom Zagrebom, Centrom za odgoj i obrazovanje 'Vinko Bek' te s Fondom za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom. Nositelj projekta bio je Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava. 

Djelatnici Kontaktnog centra uvjereni su kako svojom stručnošću, ali i tehnološkom infrastrukturom biti u stanju zadovoljiti i najzahtjevnije poslovne želje svojih budućih klijenata.

Usporedo s otvorenjem Kontaktnog centra, bit će predstavljeno i novo ruho In-Portala, dakle redizajnirana verzija prvog news portala za osobe s invaliditetom u Hrvatskoj i regiji.

Otvorenju Kontaktnog centra, uz brojne druge ugledne uzvanike, nazočit će i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima.

In-Portal

Foto: PIXSELL

Objavljeno 19.04.2014