Hrvatski savez udruga invalida rada: Klubovi kao podrška življenja invalida rada

Hrvatski savez udruga invalida rada poziva vas 27. svibnja u 11 sati, Hrgovići 47, Zagreb na završno predstavljanje rezultata trogodišnjeg programa "Klubovi podrška življenja invalida rada".

Žele upoznati javnost s aktivnostima i rezultatima postignutim kroz trogodišnje razdoblje. Program je financiran od Ministarstva socijalne politike i mladih s ciljem da unaprijedi kvalitetu življenja invalida rada i njihovih obitelji, ojača socijalno uključivanje, socijalnu koheziju i vrati povjerenje u širu društvenu zajednicu. Seminari koji su se održavali omogućili su predstavnicima temeljnih udruga Hrvatskog saveza udruga invalida rada okruženje za učenje, raspravu i razvoj strategija za primjenu operativnog plana, strategije djelovanja udruge, uvođenje sustava kvalitete rada neprofitnih organizacija kao i način planiranja i upravljanja projektima iz EU.

Također će održati izložbu radova svih temeljnih udruga koja će odražavati domišljatost i kreativnost invalida rada i osoba s invaliditetom iz klubova.

In-Portal

Foto: Borna Filić/PIXSELL