Humanitarna udruga 'Pokloni mi budućnost' traži volontere za poplavljena područja

 

Traže se volonteri koji bi sudjelovali u Ljetnom kampu. Svoj CV pošaljite na mail poklonimibuducnost@gmail.com ili nazovite na 099 573 5007 radnim danom od 9 do 16 sati. Vaš rad upisuje se u volontersku knjižicu.

Humanitarna udruga 'Pokloni mi budućnost' nakon akcije prikupljanja pomoći majkama male djece s poplavljenih područja, nastavlja nesebično pomagati stanovništvu poplavljene Slavonije. U akciji 'Ljetni kamp' razveselit će najmlađe s poplavljenih područja te od 1. srpnja do 1. rujna na popularnom pulskom Fratarskom otoku organizira 'Ljetni kamp' za školsku djecu s poplavljenih područja Slavonije, i to uz besplatan prijevoza, hranu, smještaj i animaciju.

 Ideja je zapravo pružiti djeci na poplavljenim područjima nezaboravno i bezbrižno ljetovanje dok im roditelji čiste i renoviraju kuće. Kamp je zamišljen da se svakih desetak dana u njemu izmjenjuje petnaestak djece, koja ne bi boravila isključivo na otoku, već će za njih biti organizirani i izleti u grad uz stručno vodstvo turističkog vodiča, disko večeri i mnogi drugi zanimljivi sadržaji, pojašnjavaju iz udruge, pozivajući sve dobra srca da podijele ovu vijest na svojim Facebook profilima da bi im se zainteresirani roditelji djece s poplavljenih područja javili sa svojim brojevima telefona pa će ih članovi udruge kontaktirati, ili ih, pak, roditelji mogu nazvati na broj 099-5735-007.

Želite li podržati ovaj hvalevrijedan projekt možete to učiniti uplatom dobrovoljne donacije na: Privredna banka Zagreb, IBAN računa HR0923400091110648806, SWIFT CODE: PBZGHR2X, OIB: 61534711534. Opis: Ljetni kamp.

In-Portal