Todorić Junior dao doprinos kupnji doma za osobe s cerebralnom i dječjom paralizom

Davanje doprinosa kupnji CeDePe doma i pomoć u rješavanju egzistencijalnog pitanja najugroženijih najbolji je način prakticiranja naše društvene i ljudske odgovornosti, poručio je Ante Todorić, izvršni predsjednik za maloprodaju Agrokora

Ante Todorić, izvršni predsjednik za maloprodaju Agrokora,  novi  je ambasador  akcije Lavandon za “CeDePe dom” i "Dobra duša Bauerfeinda".
"Tvrtka Agrokor , trudi se paralelno s poslovnim uspjesima voditi i društveno odgovornu politiku prema društvu u kojem djeluje. Naši kupci su naša najveća vrijednost i uspjeh Agrokora temelji se na povjerenju potrošača i klijenata. Kompanija se trudi pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija, zato smo se odazvali pozivu tvrtke Bauerfeind i akciji kupnje stana za  osobe s cerebralnom i dječjom paralizom. Davanje  doprinosa kupnji CeDePe doma i pomoć u rješavanju egzistencijalnog pitanja najugroženijih i socijalizaciji štićenika udruge CeDePe najbolji je način prakticiranja naše društvene i ljudske odgovornosti."  poručio je Ante Todorić, izvršni predsjednik za maloprodaju Agrokora.

Dobre duše

"Želimo potaknuti građane na kupnju Lavandon cipela, čime pomažu zdravlju nogu i kralježnice, ali i humanu akciju. Lavandon cipele vrhunske su kvalitete, ručno izrađene od vrhunske kože. S personaliziranim anatomskim uloškom jamstvo su udobnosti za vaša stopala i zdrav korak. Uz pomoć Dobrih duša i ambasadora kao što je gospodin Todorić, sigurni smo da ćemo osigurati Ante Todorić govorio je o društvenoj odgovornosti Agrokorapotrebna sredstava za kupnju stana", poručili su iz tvrtke Bauerfeind.

Ante Todorić imenovan je novom Dobrom dušom Bauerfeinda i ponosnim ambasadorom akcije Lavandon za CeDePe dom. Gospodina Todorića, upoznali smo s procesom proizvodnje cipela Lavandon , a i sam je prošao tretman dijagnosticiranja stanja stopala i potkoljenice kako bi mu izradili personalizirani uložak i učinili cipelu najudobnije mogućom.Kupnjom anatomskih ručno rađenih Lavandon cipela, proizvedenih u Hrvatskoj , gospodin Todorić podržao je plemenitu akciju kupnje CeDePe stana za osobe s cerebralnom i dječjom paralizom o kojim brinu u CeDePe udruzi i dao primjer i ostalim kompanijama da se uključe i malim doprinosom osiguramo ono najvrjednije ; dom osobama s cerebralnom i dječjom paralizom udruge CeDePe.Udruga CeDePe već 35 godina brine za dostojanstven i kvalitetan život osoba s cerebralnom I dječjom paralizom te njihovu socijalnu uključenost. Udruzi je potreban stan za osobe s cerebralnom paralizom koji imaju financijskih i egzistencijalnih problema.
In-Portal