Udruga Kurziv: Besplatna novinarska radionica

U sklopu svojeg programa za javnost pod nazivom act.klub, pozivaju se zainteresirani na dvodnevnu novinarsku radionicu koja će se održati 4. i 5. srpnja 2014. od 9 do 17 sati u multimedijskoj dvorani udruge ACT na adresi Dr. Ivana Novaka 38 u Čakovcu (zgrada Starog Hrasta, 1. kat).

Novinarska radionica, pod vodstvom Vatroslava Miloša i Antonije Letinić iz udruge Kurziv, sastoji se od dva dijela, od vidljivosti javnog događanja (osnovni alati komunikacije s javnošću) i osnova pisanja kratkih novinarskih formi. Prvi dan će sudionici učiti o odnosima s javnošću, načinima komuniciranja s medijima, korištenju društvenih mreža i internetskih alata, dok će drugi dan učiti o osnovnim karakteristikama i elementima kratkih pisanih formi, poput pisanja vijesti i najave javnog događanja.

Radionica je namijenjena mladima, učenicima, studentima, članovima udruga, nezaposlenima te svima koji svoje slobodno vrijeme žele provesti na kreativan način. Broj sudionika/ica je ograničen, a radionica je za sve sudionike/ce besplatna. Svoju prijavu (ime i prezime s naznakom “novinarska radionica”) pošaljite na e-mail edukacija@actnow.hr ili se možete prijaviti putem telefona na 040 390 047. Rok prijave je do 30 lipnja 2014. do 12 sati.

Održavanje radionice potpomognuto je sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih i Ministarstva kulture.

In-Portal