Humanitarni koncert: Srcem i pjesmom za Vanessu

Vanessa Gibić je osmogodišnja djevojčica iz Osijeka koja se već tri godine bori s teškom bolešću, Wilmsovim tumorom, zbog kojeg je izgubila desni bubreg

 

Humanitarni koncert "Srcem i pjesmom za Vanessu" održati će se u četvrtak 17. srpnja u 19 sati na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi. U slučaju lošeg vremena, koncert će se održati u Šećeranskom domu HKUD-a 'Osijek 1862' u 19 sati. Na koncert u organizaciji Tamburaškog sastava 'Šokci' pozivaju se svi koji žele pomoći Vanessi Gibić.

Nastupaju: Stjepan Jeršek – Štef, Džentlmeni, Cecilija, Viktorija Kulišić- Đenka, Željko Lončarić – Žec, Ravnica, Kristali, Garavuše, Zlatni Vez, Igor Delač, Kas, HKUD "Osijek 1862", Šokci, Lyra, Ladovina i Šima Jovanovac.

Vanessa Gibić je osmogodišnja djevojčica iz Osijeka koja se već tri godine bori s teškom bolešću, Wilmsovim tumorom, zbog kojeg je izgubila desni bubreg. Počeli su se javljati i problemi s jetrom te Venessa mora nastaviti liječenje u Klinici za dječje bolesti Zagreb "Klaićeva". To znači ponovni odlazak u Zagreb stoga se pozivaju svi koji mogu da pomognu Vanessi.

ŽIRO RACUN VANESSA GIBIĆ - HR33 2500 0093 1050 3377 7 - Hypo Alpe Adria Bank

In-Portal