Gradonačelnik Bandić čestitao plivačima na rezultatima na Europskom prvenstvu za osobe s invaliditetom

Osvajač bronce i srebra, član plivačkog kluba Dubrava iz Zagreba Kristijan Vincetić, izrazio je zadovoljstvo rezultatima, ali i odličnom atmosferom u ekipi

 

Plivački paraolimpijac Kristijan Vincetić stigao je u zagrebačku zračnu luku Pleso iz nizozemskog Eindhovena, gdje je u utrci na 400m slobodno u kategoriji 9 ostvario drugo najbolje vrijeme te treće mjesto na 100 metara leptir. Vincetića i ostatak hrvatske reprezentacije koja je nastupila na IPC Europskom plivačkom prvenstvu za osobe s invaliditetom, dočekao je i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.
Zaželjevši dobrodošlicu sportašima, zagrebački gradonačelnik pozvao ih je da, nakon zasluženog odmora, dođu u Gradsku upravu gdje će se, uz kavu, dogovoriti o načinu na koji će biti nagrađen njihov trud.

Osvajač bronce i srebra, član plivačkog kluba Dubrava iz Zagreba Kristijan Vincetić, izrazio je zadovoljstvo rezultatima, ali i odličnom atmosferom u ekipi koja je, kako se čulo, Prvenstvo završila na 22. mjestu.

Na IPC-u koji se u Nizozemskoj održavao od 4. do 10. kolovoza, nastupilo je 375 plivača s invaliditetom, a boje Hrvatske branili su još i Nataša Sobočan, Marija Horvačić, Dino Rađa, Matija Grebenić, Kristijan Mamić, Antun Brzak, Tomi Brajša te Kristijan Mamić, koji su na natjecanju ostvarili najbolje osobne rezultate.

Izvor: Facebook profil Milana Bandića

 

Povezane vijesti