Gradonačelnik Bandić ispratio gluhe i nagluhe osobe na besplatno ljetovanje u Savurdiju

"Drago mi je da smo i ove godine mogli omogućiti besplatno ljetovanje za 3.500 osoba - djecu branitelja, djecu iz obitelji slabijeg socijalnog statusa, osobe s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom", kazao je gradonačelnik Bandić

 

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u petak je s parkinga podno Maksimirskog stadiona ispratio 150 gluhih i nagluhih građana na sedmodnevno ljetovanje u Savudriju.

Na besplatno ljetovanje u organizaciji Grada Zagreba, krenula je nekolicina korisnika 'Kluba 65+' Saveza gluhih i nagluhih i djece iz obitelji slabijeg socijalnog statusa. Gradonačelnik Bandić i ovaj ih je put, kao i prethodnih godina, došao ispratiti te im zaželjeti ugodan boravak u odmaralištu Veli Jože u Savudriji.

"Drago mi je da smo i ove godine mogli omogućiti besplatno ljetovanje za 3.500 osoba - djecu branitelja, djecu iz obitelji slabijeg socijalnog statusa, osobe s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom. Do sada smo ispratili pedeset autobusa, a još nas čeka oko dvadeset“, rekao je tom prigodom zagrebački gradonačelnik te izrazio nadu da će Grad i sljedeće godine osigurati sredstva za besplatno ljetovanje.

M. D.

Foto: Facebook profil Milana Bandića  

 

Povezane vijesti