Udruga 'Naša dica': Tečaj masaže za roditelje djece s teškoćama u razvoju

 

Udruga 'Naša dica' poziva sve zainteresirane na predavanje o Tui Na masaži koju će održati Leonid Rozman, osnivač Tui Na centra u Londonu.
Posjetioci predavanja bit će upoznati s principom rada i tehnikama masaže koji mogu znatno umanjiti simptome tantruma, nesanice, probavnih tegoba, problema govora i socijalizacije kao i hiperaktivnosti, a zasnivaju se na principima Kineske medicine, moći dodira i srimulaciji akupunkturnih točaka.
Rozman je i sam otac Luke, djeteta s autizmom. Budući da je želio znati sve što je moguće o autizmu, a već prije se bavio Tui Na masažom, kroz proučavanje je došao na ideju da bi masažom mogao znatno olakšati simptome kod autistične djece, kao i djece koja boluju od celebralne paralize.
Prezentacija će se održati u ponedjeljak u 17.00 sati u prostorijama udruge u Rudinama. Zainteresirani se mole da povrde svoj dolazak telefonom ili mailom. Više informacija na stranici nasadica.hr.

Udruga roditelja djece s posebnim potrebama 'Naša dica' osnovana je s ciljem unapređivanja kvalitete života, medicinske i socijalne zaštite djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji.
In-Portal