Božidar Boboy Jancetić: DJ za kojeg kolica nisu prepreka

"Vratio sam se glazbi koja je uvijek bila dio mog postojanja. Uvidio sam da kolica nisu prepreka da stvaram i radim posao koji me ispunjava", kaže prvi hrvatski DJ u invalidskim kolicima

 

Božidar Boboy Jancetić (25) mladi DJ i pruducent u uzletu iz Zagreba od malih nogu pokazuje interes za glazbu. Sa 10 godina upisuje i završava Osnovnu glazbenu školu Ivana Zajca u Zagrebu. Uz harmoniku kao osnovni instrument naučio je svirati i klavijature. Pjeva, no okreće se ipak svojoj najvecoj ljubavi elektronskoj glazbi dj-ingu i produciranju. Iza sebe ima i neke officialne remixeve poznatih izvodača i bandova. Jedan od njih je hit Pirata-Laka meta, te Saše Matića-Nađi svoju ljubav.

Mladić kojem se pogled na svijet promijenio dan nakon norijade kad nakon pada s motora samo na neko vrijeme staju i njegovi snovi. Nakon bolnice i rehabilitacije vraća se kući u invalidskim kolicima. Početan strah od mraka u kojem se našao i depresija nisu pobjedile optimizam koji Božidaru nije dozvolio da se preda i odustane od aktivnog života.

"Bilo je dana kada sam se pitao kako ću dalje, osjećao strah od ljudi, bježao od pogleda sažaljenja koji su me pratili. Prihvativši sebe kao osobu koja može realizirati ono što želi, ne opterećujući se svojim stanjem, krenuo sam u realizaciju svojih planova. Vratio sam se glazbi koja je uvijek bila dio mog postojanja. Uvidio sam da kolica nisu prepreka da stvaram i radim posao koji me ispunjava", kaže Božidar.

Postavši jedan od prvih DJ-a u kolicima nastupa svaki vikend i našao je svoje mjesto u svijetu glazbe. Prepoznat je kao DJ koji zna što radi te odradio brojne nastupe u Krapini, Velikoj Gorici, Zadru, Zagrebu i njegova karijera se razvija. Na otvorenju Velikogoričkog Cluba 100 nastupio je uz bok Ivana Zaka i Tamburaškog sastava Barabe. Snimio je spot sa Piratima za pjesmu 200%, a trenutno radi na svom prvom vlastitom singlu i spotu. Priliku da upoznate njega osobno i uvjerite se kako radi imate već ovaj vikend 30. kolovoza 2014. godine na otvaranju nove sezone u Dva volana-G.Dragonožec, Zagreb.

Više o Božidaru Boboy Jancetiću možete saznati na njegovoj Facebook stranici facebook.com/pages/DJ-BoBoy/215511511840331?fref=ts

Božica Ravlić

.

 

 

 

 

Povezane vijesti