Dobra vijest: Gradonačelnik Bandić plivačima s invaliditetom otkrio kada će se otvoriti bazen na Sveticama

"Kada se završi s radovima i pusti u upotrebu, biti će to najljepši bazen u gradu, i mjesto gdje ćemo vama naći termin za treniranje, kako bi u budućnosti postizali još bolje rezultate“, rekao je gradonačelnik Bandić

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima, u zgradi Gradske uprave, primio je predstavnike hrvatske reprezentacije povodom nedavno održanog IPC Europskog plivačkog prvenstva za osobe s invaliditetom u nizozemskom Eindhovenu.

Na druženju s prvim čovjekom Zagreba, uz Kristijana Vincetića koji je na prvenstvu osvojio srebro na 400 metara slobodno i broncu na 100 metara leptir, bili su i Nataša Sobočan, Marija Horvačić, Matija Grebenić, Antun Brzak, Tomi Brajša te trener Igor Berislavić.

Gosti su zahvalili gradonačelniku na dosadašnjoj pruženoj potpori, a posebno su naglasili zadovoljstvo činjenicom da Grad Zagreb pokazuje socijalnu osjetljivost i ima razumijevanja prema malom čovjeku i sportašima s invaliditetom.

Tijekom razgovora o uvjetima treniranja, plivače je posebno razveselila informacija da će se na ljeto 2015. godine otvoriti bazen na Sveticama.

"Kada se završi s radovima i pusti u upotrebu, biti će to najljepši bazen u gradu, i mjesto gdje ćemo vama naći termin za treniranje, kako bi u budućnosti postizali još bolje rezultate“, rekao je gradonačelnik Bandić svojim gostima, usput dodavši da će im Grad, kao i do sada, pomoći u rješavanju problema.

Uz gradonačelnika, na prijemu su bili nazočni i pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Višnja Fortuna, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, glavni tajnik Zagrebačkog sportskog saveza Zdenko Antunović i ravnatelj Ustanove za upravljanje sportskim objektima Dragutin Kosić.

M. Damjanović

Foto: Facebook profil Milana Bandića


 


 

 

Povezane vijesti