Don Kihot: Udruga za terapijsko jahanje slavi peti rođendan

Povodom petog rođendana Udruga za terapijsko jahanje DON KIHOT krajem listopada i početkom studenog organizirat će nekoliko različitih događanja kako bi predstavili svoj dosadašnji rad i podijelili veselje s drugima.

Donkihotovci i ovoga časa volonterski provode program terapijskog jahanja i omogućuju njegovo nesmetano odvijanje brigom za konje i imanje, te mnoštvom manjih akcija prikupljaju novčiće za pokrivanje dugova i što mirniju zimu.

Jedna od njih je i aukcija rukotvorina na Facebooku, zahvaljujući odazivu mnogih divnih kreativnih prijatelja i poznanika. Uključite se i vi do 30. rujna i podržite njihov rad temeljen na suradničkom odnosu sa konjima, višegodišnjem iskustvu i entuzijazmu koji ne jenjava. Na Facebook stranici www.facebook.com/groups/155506062950/?fref=ts , https://www.facebook.com/media/set/set=oa.10152355657712951&type=1. imate priliku licitirati ispod slike predmeta koji vam se sviđa, to jest pristati na minimalnu donaciju, a zatim mu eventualno prilikom nadmetanja povećati vrijednost za najmanje pet novčića ne bi li postao vaš. Po završetku aukcije, budete li ponuđač najveće donacije, uplatit ćete istu na HR872340009-1110409752, a donkihotovci će o uplati obavijestiti donator(ic)e kreativce/kreativke koji će s vama dogovoriti način primopredaje.
Zavirite u album i podijelite ga s prijateljima - bit će nadasve lijepih detalja koje će potencijalno obradovati i vas i Udrugu Don Kihot. Sudjelovati možete i vlastitom rukotvorinom: pošaljite im fotografiju predmeta za licitaciju i opis istog, kao i ponešto o sebi i prijedlog minimalne donacije.

In-Portal

 

Povezane vijesti